-->

27 Ağustos 2012 Pazartesi

BAYRAM MUTLULUĞU




Herkesin Ramazan ve Şeker bayramı kutlu olsun . 





Merhaba Bayram :) , 


Bence gülümsemek her şey için en güzel başlangıçtır  ;

BAYRAMDA MUTLU OLUNACAK :)

- Bayramın ilk gününden itibaren , canımızı sıkan sorunlarımızı 3 günlüğüne bir kenara bırakıp , nelerden mutlu oluyorsak onları yaparsak , 3 günün sonunda kendimizi çok daha iyi, dinlenmiş ve , sorunlarımızla ilgilenmek içinde çok daha güçlü hissederiz diye düşünüyorum .

- Bayramlar bizim ve tüm çevremiz için tatil demek olduğundan , herkesin aynı anda tatilde olmasından yararlanarak uzun zamandır zaman ayıramadığımız arkadaş ve aile üyelerimizle birlikte bir şeyler  paylaşarak mutlu olmak için büyük fırsat . Zaten bu nedenle sevdiklerimizden ayrı olduğumuzda bizim için bayram değil sadece tatil oluyor .
- Yeni bir şeyler giymekte bayram ruhuna bürünmemizi sağlıyor sanırım :) , ''Hıristiyanların Noel Ruhu gibi ''
- Tabi yakın arkadaş ve akrabalarla görüşmek demek , uzun bir geçmişe sahip olduğumuz insanlarla görüşmek demek , buda nostaljik  bir mutluluk demek :)

 Anı : Ben çocukken Bayram benim için sabah arkadaşlarımla buluşup , yeni giysilerin verdiği bayram havası ve kokusu :) içerisinde  şeker toplamak , sonra bunları saklamak , sonra bu şekerleri bulamamaktı . Farklı yerlerde yaşadıkları için sadece bayramlarda birlikte olabildiğimiz  arkadaşlarımızında katılımıyla her zamankinden daha coşkulu günler yaşardık , ve büyüdüğümüz zaman bayramın hiç eğlencesi kalmayacağını konuşurduk :)

Doğru öngörüm müş :)

- Sanırım bu bayram çocuklar için Şeker , Yetişkinler için Ramazan Bayramı :)


Unutmayın en güzel bayram en mutlu olduğunuz bayramdır , 

Hiç yorum yok: